torsdag den 22. september 2011

Vapaaehtoinen tutkijat löysivät kaksi mahdollista planeettojen kertoa NASA se jäi paikalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/volunteer-scientists-discover-two-possible-planets-tell-nasa-it/:

Proving se ei ole kyse edu-Mah-seen, ryhmä rento tähti-gazers on törmännyt mitä voisi hyvin olla pari uutta planeettaa. Jatkona pelaajien menestystä monimutkaisia ​​lääketieteellisiä arvoituksia , armeija 40000 verkossa vapaaehtoistyötä tähtitiede nörtit allekirjoittanut Planet Hunters projekti auttaa minun kautta NASA tiedot. Yksi mahdollinen planeettojen he löysivät on noin kaksi ja puoli kertaa suurempi kuin maapallon, kun taas muut huikeat kahdeksan kertaa suurempi kuin tämä pyörivä pallo sininen ja vihreä kutsumme kotiin. Hankkeessa hyödynnetään tietoa NASAn Keppler kaukoputki, joka rekisteröi vaihtelut kirkkautta objekteina pass edessä kaukaisten tähtien - setup, joka auttoi tutkijat löysivät 1235 mahdollisia planeettoja sen neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Ilmeisesti kuitenkin tekniikka ei ole täydellinen, mikä on kun hankkeen Muggle vapaaehtoisilla (avustajinaan Oxfordin ja Chicagon yliopiston tutkijat) tulla sisään He ovat kampaus kautta NASAn lukemat ja nyt käymään läpi seuraavan 90 päivän Keppler havaintoja.



[Kuva pistetilanne: NASA ]

Vapaaehtoinen tutkijat löysivät kaksi mahdollista planeettojen kertoa NASA se jäi paikalla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar