torsdag den 22. september 2011

Samsung julkaisee AT & T Galaxy S II Ytimen lähdekoodin paljon etukäteen puhelimen julkaisu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/samsung-releases-atandt-galaxy-s-ii-kernel-source-far-in-advance-o/:



Kuka on cranking ulos Ytimen lähdekoodin Samsungin päämajaan on vakavia pyrkimyksiä. Cooking sen pystyyn Galaxy S II Epic 4G Touch päivä se julkaistiin oli melko reipas prosessi, mutta valmistajan onnistui yhden vieläkin itsensä työntämällä pois AT & T: n version koko viikon ja puoli aikaisin. Keskustele jännittävä juttu kehittäjille, jotka nyt ovat melkoinen etumatka ennen Galaxy S II: n 2 lokakuu käynnistää. Ei liian nuhjuinen, eikö? Katsotaan mitä ne, joilla osaamista voidaan rakentaa tällä välin - Ennakoimme muokkausmahdollisuuksiin aplenty mennessä puhelimen virallisesti varustetuista hyllyille. Kuinka aikaisin voi Odotamme Ydin T-Mobilen Galaxy S II? Vaikea sanoa, mutta nyt voit napata ytimen lähdekoodit osoitteesta ... No, lähde alla.

Samsung julkaisee AT & T Galaxy S II Ytimen lähdekoodin paljon etukäteen puhelimen julkaisu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 18:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink AndroidCentral | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar