onsdag den 6. april 2011

Motorola NYXboard pinnat kuolleista, XBMC Vapauttaa se

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/motorola-nyxboard-surfaces-from-the-dead-xbmc-reclaims-it/:


Seitsemän kuukautta sitten, Motorola julkisti kaksipuolinen, QWERTY-kuormattuna kaukosäätimellä: NYXboard . Se ei koskaan kuultu uudelleen. Tänään olemme oppineet miksi - avoimen lähdekoodin yhteisö on myydä versio erityisesti uusittu ohjata XBMC kamppeet. Ihmiset takana Xbox Media Center kertoo meille, että he todella puhuivat Motorolan ulos niputtaminen kaukosäädintä set-top-box hyväksi heidän ilkeä suunnitelma, jolloin sinulla on mahdollisuus ostaa IR ja RF-kauko-että natiivisti tukee XBMC varten penniäkään alle 60 dollaria tämän vuoden kesäkuussa.



Vaikka meillä ei ole mitään todellista kuvaa yksikön aivan vielä - juuri tekee näet yllä ja alla - kehittäjät sanovat, että työtä laitoksissa Mac, Windows, Linux ja alkuperäisen Apple TV päivänä yksi, ja todellisuudessa osoittautua sivuun kauko-että kasvot alaspäin välttää vahingossa tuloa. Löydät NYXboard Facebookiin ennakkoon nyt meidän lähde linkkiä, jossa ensitoimitukset teilataan kesäkuun tienoilla 27. päivä. Sitten taas, sinun kannattaa odottaa, sillä emme kertoneet on enemmän yllätyksiä: toinen versio, joka voi ohjata Apple TV 2 , ja salainen menetelmä, jonka avulla kaukosäätimet ohjata kodin viihdekeskus ilman ärsyttävä viiva -of-sight infrapuna . Parhaatkin suunnitelmat ja kaikki ... mutta se kuulostaa Logitech Harmony voi vihdoinkin jonkin verran kilpailua.


Motorola NYXboard pinnat kuolleista, XBMC Vapauttaa se alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 19:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Testattu | lähde Pulse kahdeksan |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar