onsdag den 6. april 2011

NASA tekee enää suoremmat pietsosähköinen nanolankojen mikrogravitaatiossa ei laakarauta tarvita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/nasa-makes-longer-straighter-piezoelectric-nanowires-in-microgr/:


Pietsosähköiset nanolankojen ovat juttuja, jotka tekevät sähköntuotantoalaan housut mahdollisuus, ja että ihmeellinen mahdollisuudet on kiinnittänyt NASA. Näet, omatehoinen spacesuits ovat hirveän houkuttelevia maamme avaruusjärjestön ja ​​muutama sen upeimpia opiskelija tutkijat ovat havainneet, että nykyinen luova osa sinkkioksidia voidaan pidempi ja suorempi - ja siksi tehokkaampi - jos vapautettiin painovoima on armoton vetää. Tämä tarkoittaa nanolankojen kasvanut mikrogravitaatiossa voisi aiheuttaa suurempia akkuja ja edellä mehu tuottavan tähtienvälinen puku. Tietenkin, ei ole sellaista lopputuotteiden vielä, mutta katsotaan jos NASA voi tehdä mitä muut eivät: anna housut-valta kansalle.

NASA tekee enää suoremmat pietsosähköinen nanolankojen mikrogravitaatiossa ei silitysrauta tarvita perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 01:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Ecouterre | lähde NASA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar