onsdag den 6. april 2011

Mozilla häpäisee kehittäjien lista hidas suorittaa Firefoxin lisäosat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/mozilla-shames-developers-with-list-of-slow-performing-firefox-a/:


Tiedämme, kuinka Mozilla täytyy tuntea. Se viettää jokaisen hereilläolohetkesi säätämistä ja parantamassa Firefox EEK niin paljon suorituskykyä kuin mahdollista, vain nähdä kaikki perikatoon kurja lisäosat, jotka painavat selaimen alas kuin lohkon sementtiä. Se on ilmeisesti nyt oli tarpeeksi kuitenkin, ja on mennyt niin pitkälle, että julkaisee luettelon, joka altistaa suurimpia rikollisia. Tätä kirjoitettaessa, kaksi suurinta pitkittyessä selaimen ylivoimaisesti ovat FoxLingo kääntäjä / sanakirja ja Firebug kehittäjä työkalu lisäosan, jonka mukaan Mozillan, kumpikin selain 74 prosenttia hitaammin käynnistyy. Tämä lista on vain osa laajempaa tukahduttamisesta tehottomat lisäosat. Mozilla sanoo, että myös haasteen automaattinen suorituskyvyn testauksesta top 100 lisäosat sen galleria, ja että se alkaa tavoittaa kehittäjät suoraan saada heidät parantaa suorituskykyä (ja jopa antaa heille joitakin uusia työkaluja pois). Osuma alla olevaa linkkiä näet, kuinka joitakin suosikki lisäosat pärjää.

Mozilla häpäisee kehittäjien lista hidas suorittaa Firefoxin lisäosat perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Lataa Squad | lähde Mozilla , Hidas Performing lisäosat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar