onsdag den 15. juni 2011

D-Link MainStage WIDI 2,0 sovitin tuo kannettavan tietokoneen televisioon, on vähemmän vaarallista kuin miltä se kuulostaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/14/d-link-mainstage-widi-2-0-adapter-puts-your-laptop-on-the-tv-is/:

D-Link MainStage

Se oli vain ajan kysymys ennen kuin D-Link tuli WIDI hangata . Vaikka Intel on ajamassa valmistajat pakata radionäyttö teknologian osaksi lähes jokaisen kannettavan tietokoneen (ja jopa muutama tablets ), vaihtoehtoja Kerääkö joka syö television ovat olleet niukkoja. Selvästi mitäänsanomaton MainStage sovitin antaa sinulle ainakin yksi vaihtoehto ja koska se sijaitsee WIDI 2,0, voit palkki 1080p ja 5.1 surround-ääni kotiteatterin jopa 33 metrin etäisyydeltä - kaikki kun jatkat selata ja chat pieni näyttö. Löydät ne nyt kaikki tavanomaiset paikat (NewEgg, Best Buy, Amazon, jne. ..) ja 129,99 dollaria, mutta naapureidemme pohjoisessa Kanadassa on odotettava, kunnes heinäkuun saada jääkiekko-rakastava lapasia yhteen. Tutustu PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus D-Link MainStage WIDI 2,0 sovitin tuo kannettavan tietokoneen televisioon, on vähemmän vaarallista kuin miltä se kuulostaa


D-Link MainStage WIDI 2,0 sovitin tuo kannettavan tietokoneen televisioon, on vähemmän vaarallista kuin miltä se kuulostaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 kesäkuu 2011 23:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar