onsdag den 15. juni 2011

Shazam lisää LyricPlay, voit toimia kuten tiesit sanoja, että laulu kaikki yhdessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/shazam-adds-lyricplay-lets-you-act-like-you-knew-the-words-to-t/:


Muista kappaleen pelasi baarissa viime yönä, että oli ihan pakko tietää nimen? Voit murrettu ulos iPhone ja potkut Shazam koodata että tikkari, ja nyt, että sinulla on teidän kokoelma, joten voit ikuisesti elä maaginen ensimmäisen kerran kuulit sen. Mutta mitä tapahtui välittömän tyydytyksen? Ja koska kun se oli mahdollista nauttia laulun ilman haparointia kautta sanoitukset? Tämän aamun päivittää populaarimusiikin koodaus app on selkäsi - premium-versiot palvelun lisännyt LyricPlay ominaisuus, joka synkronoituu kappaleen kuuntelet, näytetään sen lyrics kuin se pelaa. Ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla 6 dollaria Shazam Encore ja (Shazam) Punainen sovellukset iPhone ja iPod touch. Se toimii 25000 Plus-kappaleita ja kasvaa, ja on tulossa ikuinen baarimestarien ympäri maailmaa puoliväliin mennessä ensi viikolla.

Jatka käsittelyssä Shazam lisää LyricPlay, voit toimia kuten tiesit sanat että laulu kaikki yhdessä


Shazam lisää LyricPlay, voit toimia kuten tiesit sanoja, että laulu kaiken aikaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar