onsdag den 15. juni 2011

Konsoli vs. PC redux: miten mobiili pelaamista tulee muovaamaan teollisuus (taas)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/console-vs-pc-redux-how-mobile-gaming-will-reshape-the-industr/:

Konsoli vs. PC redux: miten mobiili pelaamista tulee muovaamaan teollisuus (taas)

He kasvava uhka, yksinkertaisia ​​pelejä heidän yksinkertaisia ​​malleja, yksinkertainen valvonta ja yksinkertaista grafiikkaa. Ne eivät tarjoa täyttä, korkealuokkaisen että todellinen pelaajat haluavat. Ne eivät kuulu vakavimpiin riitä. Ne eivät ole niin vakavia. He vain liian ... rento.



90-luvulla nämä olivat kaikki valitukset kuvaamaan vahvistamiseen konsoli uhka. Tuolloin nuorempi minua hukkaan hänen laiha tulot paikallisella Babbagen tai Electronics Boutique, varastot täynnä PC-pelit pahvilaatikoihin - konsoli otsikot putosi muutama vähän hyllyjä. Se ei kestänyt kauan näiden konsolien ottamaan haltuunsa myymälää ja matkan varrella, koko alan. Vuosina vain 1998 ja 2006 konsolin ohjelmiston myynti yli kaksinkertaistui 2,5 miljardia dollari to $ 6,7 miljardia ja PC peli liikevaihto laski 1,8 miljardia dollari on 970.000.000 dollaria. Vaikka FPS, kun yksinomaiseen PC, on nyt konsoli yritys, Call of Duty: Black Ops käynnisti 4,9 miljoonaa myynti Xbox 360 ja PS3. PC-versio puolestaan ​​myi alle 400000 kappaletta (NPD niputetaan ne sisään myynnin Nintendo DS ja Wii-versiot).



Ketä kiinnostaa antiikin historiasta? Jos olet pelaaja sinun pitäisi, koska se tapahtuu taas. Tällä kertaa kuitenkin sen konsolin pelaajille lobbing sama itkuvirsiä on vihainen Bird pelaajia, sanat Ystävät addikteja, ja yhä luihu Hedelmät Ninjas. Koska älypuhelimet ja tablets saada tehokkaampia, oma peliautomaattien näyttää enemmän ja enemmän viehättävä. Jos kerran ohjelmisto tukee laitteistoa yksi iso, onnellinen perhe, se kaikki tulee hieman lisää ... hajanaisia. Saat gamer kuin minä, että on hieman huolestuttavaa. Jos sovellus pelaamista ei konsolien mitä nämä konsolien teki PC paikalle kymmenen vuotta sitten, paljon suuria Game Studiosin aiotaan pulassa, ja monet pelaajat tulevat olemaan kaipuusta hyvä "ol päivää.

Jatka käsittelyssä Console vs. PC redux: miten mobiili pelaamista tulee muovaamaan teollisuus (taas)


Konsoli vs. PC redux: miten mobiili pelaamista tulee muovaamaan teollisuus (taas) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar