onsdag den 15. juni 2011

Yhdysvaltain oikeusministeriön greenlights Googlen 900000000 dollaria tarjous Nortelin patenttia, Apple, RIM kiinnostaa myös

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/15/us-doj-greenlights-googles-900-million-bid-for-nortel-patents/:

Näyttää siltä, ​​Google pystyy tarjouksen Nortelin patenttisalkusta loppujen nyt, Department of Justice on punnittava asiasta. Mukaan Wall Street Journal, El Goog on 900.000.000 dollaria tarjous on läpäissyt valtion kilpailuoikeuden uudelleen, vain muutama päivä ennen ensi viikon huutokaupassa. Kilpailijat kuten Microsoft, AT & T ja Verizon on aiemmin toimitettu valituksia DoJ ja väitti, että myynti Nortelin 6000 patenttien antaisi kohtuutonta etua huutokaupan voittaja antamalla sille uutta arsenaali patenttien rikkomisesta oikeusjuttuja. Google väittää kuitenkin, se on salkun puolustautua vastaan ​​oikeudellisia haasteita, sillä se on suhteellisen vähän patentteja nimensä. DoJ ilmeisesti näe mitään laitonta tähän väitteeseen, todettuaan, että yksikkö omistus Nortelin immateriaalioikeuksien olisi minkäänlaista uhkaa kilpailla markkinoilla. Tämä on tietenkin musiikkia Googlen korviin, mutta taistelu ei ole ohi vielä. Lähteet kertovat lehdessä, että sekä RIM ja Apple ovat kiinnostuneita hakemuksen omat tarjoukset patentteja, ja on jo alkanut pohtia asiaa oikeusministeriön. Yksikään yritykset ovat kommentoineet tarina, mutta se tulee kaikki alas 20. kesäkuuta, kun huutokauppa vihdoin käynnistynyt.

Yhdysvaltain oikeusministeriön greenlights Googlen 900000000 dollaria tarjous Nortelin patenttia, Apple, RIM kiinnostaa myös alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 kesäkuu 2011 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar