onsdag den 3. august 2011

Näköalapaikka Raportti: Android Malware on kasvanut merkittävästi viimeisten 6 kuukauden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uXlhJ0VHcIo/:

3look4

Lookout, yritys, joka tarjoaa turvallisuuspalvelut useita älypuhelimia, on vapauttaa tulokset Mobile Threat-raportti. Raportti perustuu uhkaan ja turvallisuus tietoja Lookout Mobile Threat Network, joka sisältää tiedot kerätään yli 700000 apps ja 10 miljoonaa laitetta maailmanlaajuisesti. Voit käyttää koko raportti täältä.


Näköalapaikka tärkein havainto on, että mobiilihaittaohjelmien on lisääntynyt merkittävästi, ja Android käyttäjät kaksi ja puoli kertaa niin todennäköisesti kohtaavat haittaohjelmia tänään kuin vain kuusi kuukautta sitten. Näköalapaikka arvioi, että välillä puoli miljoonaa ja miljoona käyttäjää vaikuttivat mobiilihaittaohjelmien vuonna 2011 ensimmäisellä puoliskolla.


Vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla, ainutkertaisten apps haittaohjelmia löytyy markkinoita ja lataa sivustoja kasvoi 80-400 apps. DroidDream, yksi suosituimmista uhkia, julkaissut yli 80 ainutlaatuista apps vallata käyttäjän puhelimeen. Ja GGTracker, uudempi Malware Threat että kohdistuu erityisesti Yhdysvaltain Android käyttäjät ensiluokkaiset tekstiviestipalveluista, on upped sen tartunnan App laskea 15 apps /


Ja uhat eivät ole vain saa haittaohjelman avulla sovellukset ja App markkinoilla. Mobile web-uhkia on myös tullut merkittävä osa uhan maiseman kolme kymmenestä mobiilikäyttäjien todennäköisemmin napsauttavat turvallinen yhteys, sisältää haittaohjelmia ja phishing-linkkejä aikana vuodessa.


Valitettavasti Lookout kertoo, että haittaohjelmien kirjoittajat käyttävät uusia tekniikoita tartuttaa puhelimiin. Nyt jotkut mobiilimainokset eivät ole turvallisia samoin. Käyttämällä taktiikka kutsutaan Malvertising, kirjailijoiden käyttää mobiilimainosten käyttäjät ohjataan vihamielisen sivuston, joka laukaisee automaattisen lataamisen haittaohjelmia.


Periaatteessa nyt enemmän kuin koskaan, älypuhelinten omistajat tarvitse olla varovaisia ​​ladata apps luotetusta App tallentaa ja lataa sivustoja ja klikkaamalla linkkejä Mobile Web. Näköalapaikka omien turvallisuusjoukkojen App voi auttaa käyttäjiä taistella näitä kysymyksiä.


Yli 2011 toisella neljänneksellä Näköalapaikka näki 85% lisäys määrä mobiilihaittaohjelmien löydöistä koko sen käyttäjäkunta. Ja ecause tästä suuntauksesta, Lookout tarjontaan ovat kasvaneet ripeästi. Joulukuussa yhtiö oli 4.000.000 käyttäjää ja on nyt yli kaksinkertaistunut että määrä, kun kymmenen miljoonaa käyttäjää. Näköalapaikka on parhaillaan lisäämällä 1 miljoona käyttäjää kuukaudessa. Ja yhtiö äsken 19.500.000 dollaria vuonna rahoitusta Index Venturesin, Accel Partners ja Khosla Ventures. Jopa harjoittajat ovat alkaneet ottamaan huomioon.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar