onsdag den 3. august 2011

RIM: n BlackBerry Torch 9810 syntyy AT & T: n verkkosivuilla, touts '4 G valmiuksia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/03/rims-blackberry-torch-9810-emerges-on-atandts-website-touts-4g/:


No, hei kaunis! En osaa sanoa odotimme nähdä RIM käynnistää uuden BlackBerry tänä iltana, mutta emme varmasti olemassa melko harvat teistä siellä, että otan sen. Sama BlackBerry Torch 2 että me katsellut takaisin kesäkuussa on tehnyt Trek siirrettiin Bell verkkoon, jossa "Coming Soon" sivu syntymässä juuri hetki sitten. AT & T väittää että tämä on maailman ensimmäinen 4G BlackBerry sen radioaalloilla, mutta tietenkin, että tähti väärinpäin "4G" logo ei ehkä olla kertomatta . Riippumatta, monipuolinen liukusäädintä saapuu BlackBerry 7 OS, QWERTY-näppäimistö, liukuva näyttö, 1.2GHz-prosessori, 8 Gt laivalla muisti, tilaa 32GB laajennettavissa varastointi, 720p videon kaappaamiseen, sisäänrakennettu WiFi sekä tuki kuljettajan HSPA + verkkoon. Äiti on sanan hinta ja vapauta, mutta voit napauttaa että lähde linkkiä saadaksesi kirjautunut enemmän.


RIM: n BlackBerry Torch 9810 syntyy AT & T: n verkkosivuilla, touts '4 G valmiuksia alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 elokuu 2011 00:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde AT & T | Lähetä | C

Ingen kommentarer:

Send en kommentar