onsdag den 3. august 2011

Huawei Vision älypuhelin: Android 2.3, 1 GHz CPU, unibody rakentaminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/03/huawei-vision-smartphone-android-2-3-1ghz-cpu-unibody-constru/:


On maailman ensi showstopping Gingerbread älypuhelin vakavasti tulevan Huawei? Sama yritys, joka järkytti meitä kaikkia S7 Slim tablet (ja veti samanlainen temppu kanssa MediaPad ) on juuri otettu kääreet pois sen uusin luurin Pekingissä, ja curtly-nimeltään Vision tarjoaa melko stat arkki. Vaikka se on yhä jäljessä Samsungin Galaxy S II ja HTC: n EVO 3D kannalta raaka hevosvoimaa, se on silti enemmän kuin mahtuu omaa. Sisällä unibody runko, löydät 3,7 tuuman kapasitiivinen TouchPanel, viiden megapikselin automaattitarkennuksella varustettu kamera (LED-salama ja 720p videotallennus), 1GHz Qualcomm Snapdragon MSM 8255-prosessori ja 1400 mAh akku.



Lisäksi siellä on 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, 512 RAM, 2GB ROM, microSD-korttipaikka mahtuu 32 Gt, ja mikro-USB 2.0-liitäntään käynnisty. Per tavallista, A-GPS, FM-viritin, etäisyyden tunnistimen ja valoisuuden tunnistimen heitetään, ja niille, joilla on eri tunnelmia, saat todennäköisesti arvostaa saatavuus hopeaa, kultaa ja puuhiiltä takakanteen. Alusta toimenpiteet 9,9 millimetriä sen ohuimmasta kohdasta kun painaa 121 grammaa, mikä Huawei kumma huomauttaa on "vähemmän kuin pullo hajuvettä tai partavettä." Olemme kertoneet, että se on täynnä "3D-käyttöliittymä", mutta koska emme kuulo mitään "3D-näyttö," se on luultavasti hieman yli spruced-up 2D. Olemme edelleen odottaa kuulla takaisin hintaa, mutta "valikoiduilla markkinoilla" voi etsiä sitä maata syyskuussa.

Jatka lukemista Huawei Vision älypuhelin: Android 2.3, 1 GHz CPU, unibody rakentaminen


Huawei Vision älypuhelin: Android 2.3, 1 GHz CPU, unibody rakentaminen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 elokuu 2011 03:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Huawei | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar