onsdag den 3. august 2011

UK asetettu laillistaa CD ja DVD kopiointi omaan käyttöön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/uk-set-to-legalize-cd-and-dvd-copying-for-personal-use/:

Se, että se ei ole teknisesti ollut oikeudellista ehkä ole pysähtynyt monet ihmiset Britanniassa vuodesta repimässä heidän CD kaikki nämä vuodet, mutta näyttää siltä, ​​että saattaa pian olla hitusen vähemmän anarkia osallistu tähän prosessiin. Reuters raportoi, että British hallitus ilmoittaa huomenna, että se aikoo laillistaa kopiointi CD-ja DVD päälle tietokoneita tai kannettavat mediasoittimet henkilökohtaiseen käyttöön - siirto, joka tuo sen vauhtiin useimmissa muissa Euroopan maissa (ja USA ja Kanada). Tietenkin avainsanoja olemassa "omaan käyttöön". Et edelleenkään saa laillisesti saa jakaa, että musiikkia internetissä jälkeen kopioit sen ilman lupaa, ja se ei ole vielä selvää, miten uudet sääntöjä sovelletaan DVD (tai Blu-säteet) Kopiosuojattuja toimenpiteitä - vaikka British Video Association yllättävää ei tunnu liian tyytyväisiä muutoksiin riippumatta, kutsuen heitä "erittäin vahingollista."

UK asetettu laillistaa CD ja DVD kopiointi yksityiseen käyttöön alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 22:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar