onsdag den 3. august 2011

MetroPCS alkaa siirtymisen VoLTE ensi vuoden alussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/metropcs-will-begin-transition-to-volte-early-next-year/:

Yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden olivat nopeita tunnustamaan uskollisuutta Voice over LTE ( VoLTE ), 4G VoIP liittyvä teknologia ensimmäinen osoitti helmikuussa. Siitä lähtien tuolloin kuitenkin puhua toimintasuunnitelmat on korvattu sirkat. MetroPCS oli ensimmäinen rikkoa hiljaisuus, kuten toimitusjohtaja Roger Linquist ilmoitti tämän aamun tulos vuosineljänneksittäin puhelu, että hänen yrityksensä "aikoo aloittaa käyttöön VoLTE-yhteensopivaa puhelimia ensi vuoden alussa siirtää äänen sekä dataliikennettä että [sen] LTE-verkossa. " Asun tuhlaa aikaa tehdä siirryttäessä 4G, koska se on jo alkanut siirtyvät sen SMS-ja MMS-palveluiden käyttäjille. Kasvava kiire todennäköisesti osuvan yritys kovaa, täytäntöönpanevana VoLTE helpottaa joitakin taakkaa rajalliset spektri kiinnittämällä enemmän kaistanleveyttä 4G. Mikä parempaa, odotettavissa aikataulu saattaa jopa antaa MetroPCS voittamaan Verizon markkinoille - joka on myös suunnattu 2012 kuin aloituspäivä sen vastaavan palvelun - ja AT & T, tällä hetkellä tavoitteena 2013 lentoonlähdössä . Mitä tahansa, me hurmioitunut piakkoin tulvii enemmän HD-selkeyttä puheluita kuin me välitämme ottamaan.

MetroPCS alkaa siirtymisen VoLTE ensi vuoden alussa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 17:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PhoneScoop | lähde Connected Planet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar