onsdag den 3. august 2011

Facebook haluaa sinun sikiölle

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZWEhypCvmKk/:

Screen shot 2011-08-02 at 9.37.51 PM

Joskus aiemmin viikolla, Facebook selattava päälle jolloin voit lisätä sikiötä listaasi Perheenjäsenten kautta "Odotettu: Child" vaihtoehto Facebookissa profiileja. Ilmeisesti liian monet vanhemmat olivat luomassa "laittomia" fake profiileja heidän vielä unhatched Offspring - asettamisessa fake vauvojen ikävaiheissa 13 sijasta negatiivinen tahansa, vähintään Facebook sallii. Lisäksi, et voi pyytää parempaa asiakaspalvelua yritysostostrategiaansa kuin saada heidät koukkuun kun ne ovat vielä kohdussa!


Tietenkin tämä hyvin tärkeä uutinen aiheutti Internet maanjäristys, ja koska jälkijäristykset osuma valtamedia CNN jakaa sen näytön neljään! laatikot (alla) niin neljä naista, jotka ovat aiheen asiantuntijoita julistaa, että olet raskaana voisi puhua siitä sosiaalinen verkosto oli mennyt liian pitkälle. Samaan aikaan Yhdysvallat on teknisesti taistelevat kahden sodan.


Mutta ehkä odottava moms kuten välitä tästä kamaa, ja kamaa? Siis miten voisin tietää? Minun kohtu on tällä hetkellä niin karu kuin TS Elliot runo. Toivoen valottaa aihetta, kysyin asuva TechCrunch raskauden edustaja Sarah Lacy , mitä hän ajatteli Facebook muutosta "En voisi vähempää välittää siitä. Jokainen, joka on etäältä lähelle minua jo tietää, että minä olen raskaana. "


Tämä hevonen on jo lähtenyt lato, todellakin.















Ingen kommentarer:

Send en kommentar