onsdag den 3. august 2011

OutRun AR projekti voit peli ja ajaa samaan aikaan, tekee meistä drool

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/03/outrun-ar-project-lets-you-game-and-drive-at-the-same-time-make/:


Cool peli, tai siistein peli koskaan? Se on kysymys olimme itseltämme, kun ensin törmäsin Garnet Hertz n lisätyn todellisuuden-pohjainen OutRun projekti - konseptiauto, joka nai Segan klassinen ajopelien kanssa sähköinen golf cart, jonka avulla pelaajat voivat navigoida tiensä tosielämän kursseja käyttäen vain Arcade konsolit. Hertz, tietotekniikan tutkijana University of California Irvine, on sittemmin tuonut idea toteutuu, kun varustelun järjestelmä kameroiden ja räätälöityjä ohjelmistoja, jotka voi "etsiä" edessä auton automaattisesti toistaa reitin pelin ohjaamon näytöllä. Kartta näkyy sama 8-bittinen tekee haluat nähdä alkuperäisen OutRun, joiden näkökulmat muuttuvat suhteellisesti siirtymiä ohjaamisessa. Ostoskorin maxes ulos vain 13 mph, mutta nopeus ei ole oikeastaan ​​ajatus, Hertz ja hänen kollegansa toivovat niiden tekniikkaa voidaan kehittää pelin perustuvia hoitomuotoja vammaisten käyttäjien, tai luoda Samoin AR-pohjaisten pyörätuolit. Scoot ohi tauon nähdä videon auton toiminnassa, ja anna unelmat kohtaavat.



[Kiitos, Stagueve]

Jatka lukemista OutRun AR projekti voit peli ja ajaa samaan aikaan, tekee meistä drool


OutRun AR projekti voit peli ja ajaa samaan aikaan, tekee meistä drool alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 elokuu 2011 09:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Mistään muualta (käännetty) | lähde OutRun | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar