onsdag den 3. august 2011

Groupme 3,0 kansainvälistyy ja cross-platform, kysymyksiä kaiken

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/03/groupme-3-0-goes-international-and-cross-platform-delivers-mass/:

Groupme 3.0

Groupme , pieni ryhmä Messaging Service, joka teki hieman Splash at Google I / O , kääntyy 3,0 tänään. On joitakin kiiltäviä uusia ominaisuuksia aluksella, mukaan lukien yksinkertaisempi tapa vaihtaa yksityisiä viestejä ja "kysymyksiä" kipinöintiä keskustelut kun et tiedä kuka puhua. Mutta suuri uutinen - Groupme 3.0 on nyt alusta ja kansakunnan agnostikko. Uusimman päivityksen, palvelu on saatavilla 90 maassa ja lisätä Windows Phone 7 sen tuetuista käyttöjärjestelmät ohella iPhone, BlackBerry, ja Android. Vaikka istuisit edessä työpöydän voit silti osallistua massa Viestit hauskaa. Sivusto on huollettu ja nyt urheilu kaikki samat ominaisuudet, kuten valokuvien jakamiseen ja konsernin johto, kuten mobiilisovellukset. Tutustu lähde linkkiä saadaksesi uusimman version laitteellesi valinta - jos et ole Symbian tuuletin - ja älä menetä gallerian alla.


Galleria: Groupme 3.0



Groupme 3,0 kansainvälistyy ja cross-platform, kysymyksiä kaiken alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 elokuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Groupme | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar