fredag den 3. juni 2011

T-Mobile mytouch 4G Slide saa Kuvassa Gingerbread voi debyytti ensi kuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/t-mobile-mytouch-4g-slide-gets-pictured-with-gingerbread-may-de/:


Emme tiedä, se oli mahdollista, mutta Mr. Blurrycam juuri ulos-Blurrycam'd. Saatuasi laatu hands-ajoissa FCC tällä viikolla, T-Mobile mytouch 4G Slide oli lyhyt valokuva ampua komeilu muutama sen varoista. Kuvat, jos yksi BGR n lähteistä, antaa meille lyhyt katsaus laitteen näppäimistön ja joitakin ohjelmiston tiedot. Mytouch 4G Slide näyttää olevan käynnissä Android 2.3.4 - saman version Gingerbread löytyy Nexus S - ja viimeisin iterointia HTC Sense UI. Tämä lähde vahvisti myös 8 megapikselin kamera ja kiusasivat että puhelin toimii "yhtä kauniisti kuin htc Sensation "ja näyttö" ei ole paljon kerrottavaa kotona. " Olemme kuulleet, että mytouch 4G Slide on penciled vuonna ensimmäisen puoliskon heinäkuussa, ja näyttää olevan mahtavan hieno QWERTY-dia vaihtoehtona T-Mobilen Android vakaa. Tai niin hyvä kuin voi näyttää olosuhteisiin nähden.

T-Mobile mytouch 4G Slide saa Kuvassa Gingerbread voi debyytti ensi kuussa perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 18:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhoneScoop | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar