fredag den 3. juni 2011

OnLive out yleinen langaton ohjain, saumaton ole yhdentämisen ja - testaamme tablet kokemusta HTC Esite (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/onlive-outs-universal-wireless-controller-seamless-facebook-int/:


Me kerroimme teille, että OnLive on tulossa tablets, televisiot ja muut laitteet taas takaisin, mutta ehkä olit ärtynyt ajatus valvoa Duke Nukem kosketusnäytöllä tai IR kaukosäätimellä. No, huolehdi enää, koska OnLive on tehty Universal langaton ohjain antaa sinulle konsoli valvonnan tahansa OnLive-yhteensopivan laitteen. Yhtiön salainen kastike antaa sen suoraan yhteyttä pöydältä tai älypuhelimen, ja siellä on myös USB-palikan kanssa käytettäväksi tietokoneiden ja muiden Vizio televisiot. Kysyimme yhtiön toimitusjohtaja Steve Perlman mikä oli hänen langaton noitien hautua, mutta kaikki hän kertoisi meille, että musta magia ei ole Bluetooth. Saimme nähdä uuden ohjaimen henkilökohtaisesti, eikä mitään näkyvää eroa sen ja joka tulee MicroConsole - ne näyttävät samalta ja he pelaavat samassa, plus uusi peliohjain on 802.15.4 radio ja taaksepäin yhteensopivuus MicroConsole myös. Valitettavasti tämä sovitin ei ole vielä valmis astumaan parrasvaloihin, mutta olemme sen tulee olla "hieman isompi" kuin Logitechin pieni Unifying vastaanotin .



Kun menimme käytännön uuden ohjaimen, se oli pariksi HTC Flyer . Olimme odottaneet nähdä OnLive palvelu HTC: n uusi tablet, ja ​​kokemus ei petä - meidän lyhyessä ajassa laitteen kanssa, peli oli hyvää Flyer koska se on PC, jossa pieni viive ja Sama grafiikkaa. Lisäksi Flyer ja Vizio n VIA laitteisto , monet laitteet on asetettu liittyä OnLive perhe tänä vuonna, mutta Steve ei kerro meille kuka valmistaa niitä. Hän väittää, että mitä tahansa tuotenimeä on edessä ruutuun, yhtiö toivoo saavansa 50 miljoonaa Blu-ray-soittimet ja 25 miljoonaa internet-tv mukana palveluun aluksella vuoden loppuun mennessä. Lyödä tämän tavoitteen, yhtiö tekee yhteistyötä Intelin tuoda streaming pelaamisen laitteiden pakkaamiseen Atom CE4100 pii alkaa tänä syksynä.



Hot laitteisto ei saada pelaamisesta mehut virtaa? No, entä jotkut saumattoman integraation sosiaalinen verkosto? That's right, OnLive on pelannut jalkapeli Facebook ja antaa käyttäjille käynnistää pelejä suoraan niiden profiili sivua. Mukana on myös automaattinen "Brag Clip" lataamat videot (jakaa eniten pelaamista hits) ja seinän virkaa antaa ihmiset tietävät, kun aloittaa pelaamisen - niihin liittyy linkkejä, jotta he voivat katsella tai liittyä tuumaa Kaikki nämä uudet herkut ovat esillä E3 ensi viikolla, mutta jos olet nälkää lisätietoja juuri nyt, video-ja PR ovat tauon jälkeen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar