fredag den 3. juni 2011

Qualcomm vie sci-fi askeleen lähempänä todellisuutta Computex 2011 (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/qualcomm-takes-sci-fi-one-step-closer-to-reality-at-computex-vi/:


Vaikka lentävät autot ovat vielä toiveunta, muut tekniikat ovat nopeasti vaihtamassa tavaraa scifi-elokuvien hyvin konkreettinen valtakunnan todellisuudesta. Tämä oli ehdottomasti tapauksessa Qualcommille Booth täällä Computex jossa saimme kokea kaksi mielenkiintoista uutta teknologiaa - nolla ja laukaisuviive ultraääni kynä. Mitä jos, kun painat laukaisimen puhelimen kamera tallentaa 2 kuvaa ennen, yksi runko aikana, ja 2 kuvaa sen jälkeen heti? Se ajatus Scalado n nolla laukaisuviive , mikä nopeuttaa prosessia kuvaamisesta puhelimessa antamalla kameran jatkuvasti mallikuvia ja joiden avulla käyttäjä voi luoda komposiitti laukauksen sisältö on saatavilla jopa 5 kuvaa.



Lisäksi esillä oli Qualcommin ultraääni kynä olemme jo pelataan klo MWC. Käyttämällä ultraäänilähettimien kiinni kynän ja puhelimen 3 mikrofonia (kuten MSM8660 Mobile Development Platform), ultraääni-signaali voidaan Kolmioidut määrittää sijainnin kynä. Kun kalibroitu, puhelin pystyy tarkasti kaapata kirjoituksen joko ruudulla itse tai standardin paperille jopa 30cm pois. Huomasimme, että tarkkuus ja etäisyys näyttää parantuneen helmikuusta lähtien - samaan tahtiin, ehkä me kaikki ole lentävät autot pian kaikki? Tutustu galleriassa ja osuma tauko käsiimme-video.


Jatka käsittelyssä Qualcomm vie sci-fi askeleen lähempänä todellisuutta Computex 2011 (video)


Qualcomm vie sci-fi askeleen lähempänä todellisuutta Computex 2011 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 02:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar