fredag den 3. juni 2011

Microsoft myy 55 miljoonaa Xbox 360-konsolia, väittää, että konsolin historia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:


Jos olet töissä Sony kannattaa mennä katsomaan TV juuri nyt - on jotain Discovery noin strutseja ja hiekkaa. Samaan aikaan Microsoft vain kertoa meille, että se on myynyt 55 miljoonaa Xbox 360s globaalisti, mikä on hyvin todennäköisesti riitä säilyttämään etumatkansa PS3. Lisäksi 360 myynti Yhdysvalloissa on yhä kiihtyvä kuusi vuotta tulee elinkaarensa, kiitos pitkälti päivitykset kuten Kinect - ja Microsoft ylpeilee, että "mikään muu konsoli historiassa voi tehdä tätä väitettä." Huzzah. Nyt emme niitä nappaamaan kynän voittaja kädestä, mutta muistakaa: tämä väite perustuu Yhdysvaltojen tilastot, kun taas PS3 on yleensä menestyvät paremmin muilla alueilla. Mitä enemmän, ei Wii tai PS3 ole vielä saavuttanut täyttää kuusi vuotta, joten tarina ei ole ohi. Kuitenkin kaavion tauon jälkeen ei tee Microsoftin suorituskyky näyttää pirun vaikuttava. Miksi on niin, että kun olet alas , elämä vain pitää potkiminen?

Jatkaa lukeneisuus Microsoft myy 55 miljoonaa Xbox 360-konsolia, väittää, että konsolin historia


Microsoft myy 55 miljoonaa Xbox 360-konsolia, väittää, että konsolin historian perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 13:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Major Nelson | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar