fredag den 3. juni 2011

Sony Ericsson esittelee yli 20 uutta peliä optimoitu Xperia Play

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/03/sony-ericsson-to-showcase-over-20-new-games-optimized-for-xperia/:


Yksi asia arvostella meidän Xperia Play tarkastelu oli puute pelejä erityisesti mukautettu kämmenlaitteen valvontaa. Joten se on vain reilua mainita, että parvi uutuudet on näköpiirissä - vanhoja, uusia, mutta kaikki on optimoitu tähän nimenomaiseen tuotemerkin painiketta, soseuttamiseen. Otsikko toimii myös Minecraft (satama olemme jo nähneet toiminta ) sekä Rainbow Six: Shadow Vanguard ja Battlefield Bad Company 2, jotka molemmat ovat molemmat kertyvät headshots on IOS laitteita aikaa. Hit PR tauon jälkeen täydellinen luettelo nimikkeistä, mutta eivät odota paljon tapa hinnoittelu-tai saatavuudesta. Nämä tiedot julkistetaan E3 ensi viikolla, kun Xperia Play joutuvat kilpailemaan huomiosta vastaan ​​Sony NGP . Arvaa me kärsivällisesti on pyöritellä meidän thumbs kunnes on aika pyöritellä niitä ponnekkaasti.

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson esittelee yli 20 uutta peliä optimoitu Xperia Play


Sony Ericsson esittelee yli 20 uutta peliä optimoitu Xperia Play perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 kesäkuu 2011 07:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sony Ericsson | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar