tirsdag den 14. december 2010

Chevy Volt alkaa merenkulun asiakkaille, joista suurin osa unohti ne tilasi viime vuosikymmenen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/chevy-volt-starts-shipping-to-customers-most-of-whom-forgot-the/:
Mark alas, ihmiset - se on monumentaalinen päivä. Tavallaan tämä merkitsee loppua yksi pisimpään saagat päällystetty Engadget, mutta todellisuudessa se on luultavasti alussa jotain aivan muuta. Chevrolet Volt oli aikoinaan tähtönen sähkökäyttöisen ajoneuvon maailmankaikkeus. Ja sitten 2009 tapahtui . Sillä välin legioonat muut autonvalmistajat ovat edenneet kanssa hybridi-ja pelkällä sähköllä suunnitelmia, joiden Teslan Roadster lähdet tuhannet autoilijat ja Nissanin Leaf merenkulun asiakkaille aiemmin tällä viikolla (vain nimi pari). Tietenkin GM silti väittää, että Volt on "maailman ensimmäinen ja vain sähköauto, jossa on laajennettu valmiudet", mutta emme varmasti pitkä lista kilpailijat haluaisivat väittää tältä osin. Riippumatta esteitä ja vaikeuksia, Chevy on silti onnistunut muuttamaan kaukaisiin ajatuksen muuttaminen todellisuudeksi noin 160 ihmistä tällä viikolla, ja hitaasti mutta tasaisesti tippua näitä asioita olisi jatkettava lähitulevaisuudessa . Jos mietit, jos tilauksen sopii sinulle, on tarkasteltava meidän eniten viime koeajot .

Jatka käsittelyssä Chevy Volt alkaa merenkulun asiakkaille, joista suurin osa unohti ne tilasi viime vuosikymmenen

Chevy Volt alkaa merenkulun asiakkaille, joista suurin osa unohti ne tilasi viime vuosikymmenen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 18:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde General Motors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar