tirsdag den 14. december 2010

Microsoft purkaa aikojen suurimman Pinta jotta ... alkaen karaokebaari (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Siellä ei ole paljon nähtävää juuri nyt, mutta näyttää siltä, että Red MR on hyvää vauhtia tulossa yksi maailman kehittyneimmistä (ja luultavasti hauskin) karaoke baareissa maailmassa. Ennen sen Hongkongin debyytti lauantaina, sanoi yhtiö on jo asennettu kuusi pinnat sen kaksi baaria, ja pyrkii sopimaan paremmin täyttämään kaikki 80 huonetta - ja että määrä saattaa nousta 300 lähitulevaisuudessa - kerran Microsoft on ramped tuotantoa. Red MR: n räätälöityjen ohjelmistojen (vielä salassa), asiakkaat voivat valita kappaleita, tilata ruokaa, katsella televisiota ja pelata pelejä Surface kuunnellen humalassa luovuttamista My Heart Will Go On. Niin, ja siellä saat myös muutama Kinects siroteltu ympäri baareja, mutta se ei ole aivan selvää, he ovat tiloissa samoin. Oli miten oli, me lentää ulos Hong Kong tarkistaa sen myöhemmin tällä viikolla, joten pysykää kuulolla. Nyt voit katsoa demoa Surface n Liar's Dice peli tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft purkaa aikojen suurimman Pinta jotta ... alkaen karaokebaari (video)

Microsoft purkaa aikojen suurimman Pinta jotta ... alkaen karaokebaari (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 12:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Engadget kiina | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar