tirsdag den 14. december 2010

Pure herättävät Flow, Oasis Flow ja Seista Flow internet radiot vihdoin myyntiin Amerikassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/pures-evoke-flow-oasis-flow-and-seista-flow-internet-radios-fi/:
Tuota, sytytyskatkojen? Juuri mitä on tapahtunut Pure kokoonpano Internet-radio, joka oli tarkoitus siirtää USA: n ja takaisin heinäkuussa. Osoittautuu, miehistö iski muutama ongelmakohta matkan varrella, mutta näyttää siltä, herättävät Flow, Oasis Flow ja Seista Flow silti tehdä se ajoissa loma. Yhtiö vain ilmoitti, että edellä mainittu kolmikko todella, todella on myynnissä Amerikassa, jossa kaikki kolme merenkulun innokkaita radio kiihkoilijat juuri nyt. Vielä parempi (ja mahdollisesti tehdä menetetyn ajan), asu tarjoaa 15 prosentin alennuksen ja maksuttoman kuljetuksen kaikille tilaukset ennen ensi maanantaina. Avoimesti ottaen emme halua odottaa cadre seuraajia muutamassa viikon CES käynnistymässä, mutta jos sinulla tyhjä laatikko, joka tarvitsee täytetty ja kääritään ...

Jatkaa lukeneisuus Pure herättävät Flow, Oasis Flow ja Seista Flow internet radiot vihdoin myyntiin Amerikassa

Pure herättävät Flow, Oasis Flow ja Seista Flow internet radiot vihdoin myyntiin Yhdysvalloissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 06:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Pure (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar