tirsdag den 14. december 2010

Engadget's Holiday Gift Guide: HDTV ja kotiteatteri

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/engadgets-holiday-gift-guide-hdtvs-and-home-theater/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen ja haluamme auttaa sinua lajitella roskat ja keksiä aarteita tänä vuonna. Alla on tänään parvi käsi kuraattori eliitti, ja voit suunnata takaisin Gift Guide napa nähdä loput tuotteen oppaiden ne lisätään koko lomakauden.
Upouusi HDTV on lahja, joka voi saada paljon käyttöä ympäri vuoden, mutta se on myös yksi kalliimpia tuotteita Santa listalla. Jos olet ostamassa kotiteatteri harrastaja, joka on kaikkea, siellä on aina tilaa kaapin toisen viiri tai demon levy. From 3DTV verkkoon kytketty takaisku levy-medioita, siellä on paljon uusia vaihtoehtoja kannella vuoden 2010 lomakauden - Katsotaan jos voimme kapea lista hieman ja varmista, että lahja tulokset kymmenen kymmenestä vaikka sinun budjetti on enemmän kuin kaksi.

Jatka käsittelyssä Engadget's Holiday Gift Guide: HDTV ja kotiteatteri

Engadget's Holiday Gift Guide: HDTV ja kotiteatteri perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar