tirsdag den 14. december 2010

Nook Väri tulossa Android 2.2 ja markkinoille tammikuussa, nykyinen hakata voisi se räjäyttää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/nook-color-getting-android-2-2-and-market-in-january-current-ha/:
Nook Väri tulossa Android 2.2 tammikuussa, nykyinen FroYo ja Market hakata voisi tehdä räjäyttää
Olit tietää hakkerointi yhteisö piti olla kentän päivässä Nook Color - 249 dollaria Android Tablet piiloutuvat ohuella e-lukija pinnoite. Itse asiassa se ei kestänyt kauan saada juurtunut eikä Android 2.2 on asentunut siellä, mutta erityisesti hakata mukana mielenkiintoisia mahdollisuuksia sivuvaikutus: pienimuotoinen thermonuclear räjähdyksiä. Ottaminen FroYo edellyttää poistamalla laitteen akun seurannassa, hyvin joka olisi vastuussa sammuttaa laite ennen solut alkavat ylikuumenemisen ja lopulta menee kriittinen. Joo se on epätodennäköistä, mutta se voisi tapahtua. Samaan aikaan toinen hakata ansiosta Android Market, mutta nämä ohjeet alkavat hyvin pelottava varoitus: "Hyvin älykkäät ihmiset ovat epäonnistuneet tässä. Jos seuraavia ohjeita hämmentää sinua, sinun kannattaa odottaa helpompi menetelmä on kehitetty."

Ja onneksi on paljon helpompi tapa tulossa, ja Barnes & Noble vahvistetaan, että Android 2.2 on virallisesti tulossa Nook Color tammikuussa. Kyllä, Android 2.3 on mitä tapahtuu, mutta tämä on silti jännittävä päivitys, koska se lopulta myös mahdollisuus tutustua perinteiseen Android aloitusnäyttö ja jopa mahdollistaa Android Market. Toisin sanoen, sen pitäisi toimia aivan kuten Android tabletti, Kindle app ja kaikki.

[Kiitos, Ryan]

Nook Väri tulossa Android 2.2 ja markkinoille tammikuussa, nykyinen hakata voisi se räjäyttää perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 10:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Smartphone Magazine , nookDevs , PC World | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar