tirsdag den 14. december 2010

LG Optimus 2X näyttää kaksiytiminen Star, osoittaa pois HDMI-out, kun noloa Galaxy S video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/lg-optimus-2x-looks-like-a-dual-core-star-shows-off-hdmi-out-wh/:
LG on kaikkein rento muoti mahdollista, paljasti nimen uuden älypuhelimen se aikoo käynnistää Korean markkinoilla: Optimus 2X. Tämä tuotemerkki on haudattu syvälle vapauttaa eilen yksinomaista Ennio Morricone sisällön kytköksissä Optimus Mach , vaikka jotkut ahkera ihmiset ovat paljastaneet sen, ja myöhemmin todetaan YouTube sisällön komeilu luurin. Koodinimeltään SU660, 2X näyttää lähes identtinen LG Star me hoidetaan itse hiljattain, Ainoat erot ovat tuotteen koodi (Star oli puhuttu P990 ) ja painiketta array alareunassa. Tarkasteltaessa videoita tauon jälkeen, suurin osa laivalla sisällöstä vastaa LG: n paikallinen brändäys Cyon , mikä meitä epäillä 660 on vain korealainen versio Star. Joko niin, että LG paininjalan toteaa myös, että Optimus 2X pitäisi käynnistää seuraavan parin kuukauden aikana - juuri ajoissa ottaa Nexus S alas lovi tai kaksi, vai mitä LG?

Jatkaa lukeneisuus LG Optimus 2X näyttää kaksiytiminen Star, osoittaa pois HDMI-out, kun noloa Galaxy S video

LG Optimus 2X näyttää kaksiytiminen Star, osoittaa pois HDMI-out, kun noloa Galaxy S video perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 03:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Phandroid | lähde LG Korea , zinna0000 (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar