torsdag den 24. februar 2011

DirecTV esikatselut sen iPad kauko app: no streaming, mutta hyvin muokattavissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/directv-previews-its-ipad-remote-app-no-streaming-but-very-cus/:


iPad kauko sovellukset ovat uusia Netflix streaming - kaikki DVR arvoinen suola on yksi ja DirecTV ei aio antaa Comcast , FiOS , lautasen ja TiVo lord päälle enää. Se käynnisti esikatsella sivun uusi kauko-app "tulossa pian", että näyttää siltä kuin se haaste otsikko runsaalla muokattavissa vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia näyttää tietoja useista lähteistä samanaikaisesti. Aloitusnäyttö, kuvassa yllä voi kertoa mitä olet katsomassa, mitä suosikki kanavia ja pysyä ajan tasalla nykyisestä urheilutuloksia kerralla. Kaikki tavanomaiset kaukosäätimen kamaa tulee luonnollinen, sekä paikallisia tai kauko DVR johtoon juuri kuten sen mobiili sovellus . Me odota kunnes se tulee ulos tuomita mutta selkeästi yhtiö on seurannut kilpailua ja nähdä, missä se voi parantaa. Nyt, kun tuo DirecTiVo ?

DirecTV esikatselut sen iPad kauko app: no streaming, mutta hyvin muokattavissa perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 19:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DirecTV | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar