torsdag den 24. februar 2011

Snoop Dogggg menee 4G juhlimaan käynnistää Samsung Galaxy Uppoudu, oli luultavasti maksetaan yli 4GS tehdä se

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/snoop-dogggg-goes-4g-to-celebrate-launch-of-samsung-galaxy-indul/:


Te nauraa, mutta DO-Quadruple-G ei ole tiettyjä sointi. Itse asiassa se kuulostaa vähän kuin soittoäänen Samsungin Galaxy Uppoudu , joka on tallessa sisällä taskussa MetroPCS "Toimitusjohtaja juuri nyt. Näet, edellä harjoittaja on oletettavasti maksanut Snoop Dogg (tai Snoop Dogggg, koska hän on tunnettu ennen kuin hän scurries ulkopuolella 4G peittoalueella) vaihtaa nimensä, jotta kunniaksi kaupallisen käynnistää maailman ensimmäisen LTE Android älypuhelin . Froyo-pohjainen puhelin on juuri ja juuri pelaajan ulos LG: n vallankumouksen ja HTC: n Thunderbolt , ja voit lyödä vetoa, että MetroPCS tekee kaikkensa, että maailma tietää siitä. Kun asiat vielä askeleen pidemmälle liian pitkälle, Snoop on myös näkyä uusi sarja puhuttu "G-Connection" ja voit kurkistaa ensimmäisen jakson heti brizzle. Saat rizzle, homedizzle.


Jatka käsittelyssä Snoop Dogggg menee 4G juhlimaan käynnistää Samsung Galaxy Uppoudu, oli luultavasti maksetaan yli 4GS tehdä se


Snoop Dogggg menee 4G juhlimaan käynnistää Samsung Galaxy Uppoudu, oli luultavasti maksetaan yli 4GS tehdä se perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 20:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MetroPCS | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar