torsdag den 24. februar 2011

Sony NEX-3 lopetettu, on todennäköisesti NEX-5 syyttää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/24/sony-nex-3-discontinued-probably-has-nex-5-to-blame/:


Tumma varjo on kohdannut Sony NEX-3 vaihdettavien objektiivien kamera, varjo on luokiteltu "ei enää valmisteta" sen valmistajan kotisivut. Tulossa vuonna viime vuoden kesäkuussa ohella enemmän juhli NEX-5 veli, NEX-3 oli joitakin ihmisarvoisen menestystä kriitikkojen, lähinnä koska sen ylisuuri 14,2 megapikselin kenno, ja näkynyt merkkejä kamppailevat kaupallisesti, mutta Sony on nähnyt soveliaaksi keskeyttämään tuotantonsa kahdeksan kuukauden kuluessa sen käyttöönottoa. Syitä ei ole vielä annettu, vaikka me kuvittelemme ihmiset olivat valmiita käyttämään ylimääräistä rahaa päivittää 1080p videotallennus ja magnesiumseosrunko on NEX-5, joka on mitä sulatettu NEX-3 uhrata. Ainakin tiedämme, NEX-5 ja NEX-VG10 pitää E-mount linssit menee tulevaisuudessa, joten nykyinen NEX-3: n omistajille ei juurikaan pelätä. Jos jotain, kamerasta vain tuli, että ylimääräinen vähän hienompaa.



[Kiitos, Gavin ]

Sony NEX-3 lopetettu, on todennäköisesti NEX-5 syyttää perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 helmikuu 2011 03:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink VR-Zone | lähde Sony Japaniin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar