torsdag den 24. februar 2011

Green Goose anturit seurata elämääsi, ansaitset kokemuspisteitä (päivitys)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/green-goose-sensors-monitor-your-life-you-earn-experience-point/:


Olemme melko varmoja, että kun sulautetut langattomat anturit saaliin, he tunkeutua jokainen osa on meidän elämäämme , ja Green Goose rakentaa mikrokosmos tämän mahdollisuuden muodossa roolipeli. Viiden henkilön SF Bay Area käynnistyksen on upotettu omia 915MHz radiot ja MEMS kiihtyvyysmittareita eri pienen lähettimen jonka voit asentaa ja kotitalouksien esineitä - kuten vesipullo, polkupyörällä tai hammasharja yllä - joka raportoi vastaanottimen kanssa toimia ja siten lisätä pisteet. Harjaa hampaat ajoissa, ota vitamiineja tai käyttää toistuvasti parin sadan metrin vastaanottimen, ja tulet lopulta tasolle asti. (Tai vaihtoehtoisesti sonta anturin juuri oikea, ja se tulee rekisteröidä pistettä muutenkin.) Nykyään tämä taso ei ole minkään arvoinen, mutta perustaja Brian Krejcarek sanoo, että alustavia suunnitelmia sitoa nämä seikat todellinen peli ja API rakentaa ajatusta ulos, ja hän parhaillaan etsii kumppanuusyritysten täällä Launch-konferenssissa San Franciscossa auttaa roll out anturit (joka maksaa noin $ 4 kpl) mukaan merkkituotteiden markkinointi aloitteita jonkinlaisia. Jos et halua odottaa, yhtiö myy aloituspaketit alkaa 28 helmikuu on 24 dollaria. Ei huono etumatka tulevaisuuteen, eikö?



Päivitys: VentureBeat kertoo, että Green Goose esiin 100 miljoonaa dollaria rahoitusta konferenssissa. Toinen mielenkiintoinen huomio: ReadWriteWeb kertoo, että anturit olivat alun perin pystytti kuin rahaa säästävä työkalu.




Green Goose anturit seurata elämääsi, ansaitset kokemuspisteitä (päivitys) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 22:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar