torsdag den 30. december 2010

HTC HD2 saa vakaan kuvan Android rakentaa sisäistä tallennustilaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Running Android HTC kunnianarvoisan HD2 on vanha hattu - mutta historiallisesti, olet ollut ajaa se pois microSD varastointi, joka ei ole optimaalinen tilanne käyttöjärjestelmän voit toivoa käyttää ensisijainen. Nyt olemme vihdoin, mikä näyttää olevan ensimmäinen ratkaisu, jonka avulla voit pudottaa lähes Varastojen kasvu on Android HD2: n sisäinen NAND muisti, mikä vapauttaa ulkoisen tallennustilaa tavallinen kokoelma perhekuvia, showtunes ja PowerPoint-esityksiä jääneet Voit WinMo 6,5 päivää. Olemme epäilemättä hakata on hieman riskialtis - etenkin kun otetaan huomioon joskaan taso hakkeri vaivaa että meni tekemään sen tapahtua - mutta jos sinulla HD2 nurkissa, että tarvitsee uutta elinvoimaa, se saattaisi arvoinen ammuttu.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

HTC HD2 saa vakaan kuvan Android rakentaa sisäistä tallennustilaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 14:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar