torsdag den 30. december 2010

Creative Zen Touch 2 kulkee FCC, lisää jälleen uuden painikkeen järjestelyä Android maailma

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/creative-zen-touch-2-passes-fcc-adds-yet-another-new-button-arr/:
Voi Android, onko olemassa mitään laitetta ei armoa halpa jännitystä lisätä oman armeijan seuraajia? Creative Zen Touch 2 tarjoillaan suurimman osan silmälasit pari kuukautta sitten, kuten kosketusnäyttö ja käytön Android 2.1 sen käyttöjärjestelmän, mutta tänään se on virallisesti Yhdysvaltain aikeet vähän FCC sertifiointi toimintaa. 3,2-tuumainen PMP: n 802.11b/g/n WiFi-ja Bluetooth 2.1 langaton lähetin kirjatun ihan hyvä, vaikka tyhjentävä teardown myös paljasti "vibraattorin" moduuli ja 1150mAh akun sisällä sen muovinen seinät. Toinen merkille tuonti oli kaksi vaihtoehtoa, joista toinen on varustettu GPS ja yksi ilman, tarjottiin FCC mukaisesti yhtiö segmentointi Zen Touch 2 tulee "standardi" ja "parantaa" painoksiin. Jos olet Isossa-Britanniassa, voit olla yksi näistä musiikkisoittimen toimitetaan huomenna, mutta Yhdysvaltain verkkokaupan listaa vain sen nimen ja ei vielä ole koko sivun sitä. Ei pitäisi olla pitkä aika.

Jatka käsittelyssä Creative Zen Touch 2 kulkee FCC, lisää jälleen uuden painikkeen järjestelyä Android maailma

Creative Zen Touch 2 kulkee FCC, lisää jälleen uuden painikkeen järjestely Android maailman alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 03:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar