torsdag den 30. december 2010

Venäjän ensimmäinen GLONASS puhelin "iPhone 4 kilpailijaa," paitsi ei todellakaan (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/russias-first-glonass-phone-an-iphone-4-competitor-except-no/:
Kuten tarina menee, venäläinen AFK Sistema n tytäryhtiö Sitronics (yhdessä USA: Qualcomm ja ja Kiinan ZTE) ovat kehittäneet ensimmäisen älypuhelin käyttää GLONASS - erityisesti yksi 90nm GPS-GLONASS-siru. Sitä on kutsuttu, on niin monta sanaa, "Venäjän vastaus iPhone 4", jonka vallat ja joutumatta tärkeitä yksityiskohtia, kuten alustan ja silmälasit, tiedämme virallisesti puhelin tulee myyntiin Venäjällä joskus maaliskuuta 10990 ruplaa (noin 360 dollaria Yhdysvalloissa).

Muiden tietoja laitteesta, etsimme lisää epävirallinen (eikä siis 100 prosenttia vahvistettu) lähteistä, kuten erityisesti hyvät yhteydet Eldar Murtazin. Hänen mukaansa me tarkastelemme ZTE malli A918, analoginen A916 Android 2.1, 3.2 tuuman QVGA-näyttö, FM-radio ja 2 megapikselin kamera - Joo, tuskin iPhone 4 kilpailijaa, jos kysyt meille. Tämä versio on oletettavasti käynnisti MTS varten 7500 ruplaa (246 dollaria), mikä tarkoittaa GLONASS varustettu vastaava on 3490 ruplaa (114 dollaria) markup. Ja maaliskuussa julkaisu? Ilmeisesti rajoitettu määrä, ja massatuotanto ei ole tulossa vasta vuoden 2011 toisella puoliskolla. Valitettavasti emme tiedä tätä one'll tekevän ulkonäkö CES lisätarkastusten. Tsekkaa video tauon jälkeen ja cameo laitteen mukana Putin, venäläinen miljardööri (ja pää AFK Sistema) Vladimir Yevtushenkov ja varapääministeri Sergei Ivanov.

Jatka käsittelyssä Venäjän ensimmäinen GLONASS puhelin "iPhone 4 kilpailijaa," paitsi ei todellakaan (video)

Venäjän ensimmäinen GLONASS puhelin "iPhone 4 kilpailijaa," paitsi ei todellakaan (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 13:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AppleInsider.ru , Bloomberg | lähde Moscow Newsin , NTV.ru | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar