torsdag den 30. december 2010

Wii Kannettavat mod ojia levyn saa ultra kannettava (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/29/wii-laptop-mod-ditches-the-disc-gets-ultra-portable-video/:
Kuuluisa Ben Heckendorn keksittiin ensimmäinen Wii Laptop huomata, miten jo vuonna 2007 , mutta siitä lähtien, Modaus yhteisöä yleensä on toiling pois keinoja sen parantamiseksi. ShockSlayer, jäsen haltuunsa Mod Retro, on saanut aikaan vain, että hänen ennustettavasti nimeltään Wii Kannettavat vetoaa 7-tuumainen LCD-näyttö, integroitu anturi baari, pari polycases ja sisäänrakennettu kaiuttimet. Ei juuri mitään täällä, että ei löydy paikallisesta Radio Shack, paitsi SunDriver - että tietty tuote on mahdollistanut hänelle ojaan DVD-aseman ja asentaa SATA HDD sisällä. Sieltä hän poltti Wii-levyjä ja ladata ne kaikki sisälle, jolloin koko juttu extra mobiili. Niin, ja me mainita, että se saa virtansa akut? Koska se on. Ihastele valmiiksi laitteen video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Wii Kannettavat mod ojia levyn saa ultra kannettava (video)

Wii Kannettavat mod ojia levyn saa ultra kannettava (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 joulukuu 2010 17:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Technabob | lähde Mod Retro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar