torsdag den 30. december 2010

HTC Scribe vääntää Yhdysvaltain tavaramerkki ilmoitukset, voisi olla tabletti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-scribe-turns-up-in-us-trademark-filings-could-be-a-tablet/:
Se salaisuus tässä vaiheessa, että HTC on lähes varmasti työskenteli yksi tai useampi tabletti otetaan käyttöön vuonna 2011 - ja ajokoiraa, kuten Samsung , Motorola ja LG kaikki pelin (tai noin pelata peliä), todella, miten he olisivat voineet olla? PocketNow on tuonut esiin hyvin tuore tavaramerkki tallettaa USA PTO - jättänyt tämän viime sunnuntaina - ja "HTC Scribe" kuvataan "kädessä langaton laite, eli tabletti tietokone." Ei saa paljon varmemmalla kuin. Tietysti yritykset tiedosto merkkejä, että ne eivät lopulta päätyä käyttämään koko ajan - omasta näkökulmastaan, se on parempi ampua ensin ja kysy myöhemmin - niin se ei Slam Dunk, mutta kun ajattelee sitä, Kirjuri voi todellakin olla mahtava nimi hieman Honeycomb tabletti. Ainoa kysymys on, olemmeko menossa katsomaan tätä kamaa ensi viikolla CES tai helmikuuta kello MWC ?

HTC Scribe vääntää Yhdysvaltain tavaramerkki ilmoitukset, voisi olla tabletti perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 11:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PocketNow | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar