torsdag den 30. december 2010

Britannian ja Ranskan harjoittajat työskentelevät matkapuhelinverkon kattavuus Kanaalitunnelin tarkoitus lopettaa vuoteen 2012 mennessä olympialaiset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/uk-and-french-carriers-working-on-cellular-coverage-for-channel/:
Jos asut technophile kaupunki kuin Taipei, sinun saaneet nauttia maan 4G pitkän aikaa, mutta Lontoossa sääntönä on, että olet tarjouksen hyvästi kännykkään yhteyden kun sukeltaisi tunneliin. Kaupungin pormestari on aktiivisesti kannustaa (pakottaa?) brittiläisiä suuria harjoittajien asentaa tarvittavat laitteet antaa lähetyksenä Tube, ja nyt olemme kuulemistilaisuudessa, että kunnianhimo on venytetty maan rajojen samoin. Daily Telegraph raportoi, että Vodafone, O2, Everything Everywhere, ja kolme Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa Orange, SFR ja Bouygues Ranska ovat sopineet kustannusten jakamisesta koota 20 miljoonan punnan ($ 30.8m) projekti tekee huokoista kattavuus on mahdollista ja samalla kautta kulkeviin 31,4 kilometrin Kanaalitunnelin maiden välillä. Tavoitteena on saada asiat käyntiin joita olympialaisissa 2012, mutta olemme mitään viitteitä siitä, mitä nopeuksia kuin langattoman tiedonsiirron nousee. Silti on joitakin baareja on parempi kuin ei mitään, eikö?

Britannian ja Ranskan harjoittajat työskentelevät matkapuhelinverkon kattavuus Kanaalitunnelin tarkoitus lopettaa vuoteen 2012 Olympics perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 06:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink T3 | lähde Daily Telegraph | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar