torsdag den 30. december 2010

Growing Up Geek: Vlad Savov

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/growing-up-geek-vlad-savov/:
Tervetuloa Growing Up Geek , uusi ominaisuus, jos katsomme taaksepäin meidän nuorten ja kertoa tarinoita kasvamassa nörtit, että olemme. Tällä viikolla meillä on oma Associate Editor, Vlad Savov .

Kyllä, minä kasvoin yksivärisen kansakunnan Bulgarian. Kuten pelle alkaa mennä, en usko että kukaan voisi keksiä lisää todennäköisesti yksi kuin on syntynyt kylässä lounaiskulmassa maan tunnettu enemmän sen urheilu-ja ruoka-viennin kuin minkäänlaista teknistä asiantuntemusta. Se ei ole sanoa, että Bulgaria oli tech suvanto, mutta se on sellainen paikka missä olet viettänyt enemmän aikaa lukemalla gadgetit kuin todella käyttää niitä. Onneksi minulle, äitini työskenteli paikallisen tietokoneen klubi, jossa kirkas nuorison päivä keräisi käyttää Pravetz koneita - hienoksi muotoillun Bulgarian Apple II KIRFs - ja se oli paikka, että olen väistämättä vetäytyä jälkeen perusteellisesti kurinalainen koulupäivä. Se on toinen juttu kasvaa entisen kommunistisen blokin: koulutus oli intensiivinen ja tiukka, mutta älä anna että rebelliously kääntyi kaulus yllä olevan kuvan hämätä, olin mielettömän rakastunut minun tutkimusten (kuten kaikki tosi nuija tulee olla). Jossain välillä että poika painamalla painikkeita ja revittiin alas levykkeitä hauskaa ja nykyinen Lontoossa kyynikko pumppaaminen kappale Engadget aikana Yhdysvaltain yövuorossa, elämäni tapahtunut.

Jatka käsittelyssä Growing Up Geek: Vlad Savov

Growing Up Geek: Vlad Savov perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 13:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar