torsdag den 30. december 2010

Ford MyKey lisää radio sensuurin edelleen valvoa teini ajotavan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/30/ford-mykey-adds-radio-censorship-to-further-control-teen-driving/:

Isi ei tarvitse ottaa t-Bird pois, hän voi vain ottaa kaikki hauska pois ajaminen on. Eli jos T-Bird on todella Härkä. Fordin MyKey järjestelmä on aiheutuvaan teini kaunaa julkaisemisen jälkeen 2010 Focus, joka antaa vanhemmille mahdollisuuden rajoittaa max nopeudet ja korkki radion, mutta vanhempien valvonta ei lopu tähän - 2011 MyKey voi valikoivasti estää radioasemia. Ensi vuodesta alkaen, vanhemmilla on mahdollisuus estää 16 Sirius radio kanavia auton soittaa, heidän joukossaan Howard Stern, Playboy, ja Hip-Hop Nation. Vapaaehtoinen radio sensuuri ei ole ainoa uusi ominaisuus MyKey, jonka avulla omistajat ohjelman avain sopii heidän tiettyyn tasoon vainoharhaisuus - Uuden version mukaan vanhemmat asettaa huippunopeus välillä 65 ja 80mph sijaan edellinen määräaikainen korkki 80mph. Muut tarkastukset siirtää alkuperäisestä järjestelmästä myös säestää joka soi 10mph välein, alkaen klo 45mph, ja ennakkoilmoituksen, kun polttoaine on alhainen. Uudet ominaisuudet tulevat vakiona kysymys 2011 Ford Taurus ja Ford Explorer, ja päätyvät lopulta koko sekä Fordin ja Lincoln tuotemerkkejä.

Jatka käsittelyssä Ford MyKey lisää radio sensuurin edelleen valvoa teini ajotavan

Ford MyKey lisää radio sensuurin edelleen valvoa teini ajotapaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 joulukuu 2010 07:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink USA Today , AutoBlog | lähde Ford | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar