lørdag den 16. juli 2011

Maanalainen lupaus Turntable.fm

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38ACc9lpTRc/:

Toimitus Huom: Vieras avustaja Semil Shah on yrittäjä kiinnostunut digitaalisen median, kuluttajien Internet ja sosiaaliset verkostot. Hänen toimipaikkansa on Palo Altossa ja voit seurata häntä Twitterissä @ semilshah .


Yksi velloa vinyyli kokoelmat kuuluu DJ, joka ainoastaan ​​pinta aina silloin tällöin. Ja kun hän tekee, legioonaa fanit odottamaan syöteillä hengenvetoon, epätoivoinen maistaa uusin hautua päässä Josh Davis, joka tunnetaan myös DJ Shadow . DJs kuten Shadow yleensä luominen aloitetaan maanalainen. Heidän musiikkinsa on tulosta kuukausien näytteenotto ja leikkaus muodostaa kokonaan uusia ääniä. Nämä uudet sävelet muodostavat pimeydessä, ulkopuolella toimivallassa levy, radioasemat, ja suurin osa kuuntelijoita. Se on hieman romantisoitu, mutta siellä on myös paljon totuutta maanalainen luovan prosessin ja salamyhkäinen DJ taistelut tapahtuvat oikeassa elämässä, jossa muut DJ korko heidän ikäisensä. Niille, jotka ovat nähneet live taistelu, se on ainutlaatuinen ympäristö, jossa tuntematon DJ voi ajatella, Joka yö, spin kirjaa paremmin kuin ammattilaiset kuten DJ Shadow.


Kyllä, tämä on toinen postitse noin Turntable.fm .


TechCrunch n Erick Schönfeld oli ensin kirjoittaa palvelusta jo toukokuussa. Siitä lähtien se on otettu pois kuin kuuma kesä yhden. Lähes kaikki uskovat Levysoittimen voisi tulla iso juttu, vaikka se joutuu vaarallisia miinoja (ks. alla) ja voi kamppailu pysyä parrasvaloissa Nyt Spotify on käynnistänyt Yhdysvalloissa on hieno tarina yhtiön pivot ja luominen palveluun. Sijoittajat ovat kiersi Manhattanin, ja yhtiön B-sarjan pitäisi ilmoitetaan pian. Jokainen tech blogi ja Quora ovat kattaneet sen nousta useita kertoja, se teknologia pino , miten se voisi tehdä rahaa , miten luoda soittolistoja , live DJ tapahtumassa NYC, ja jopa valtavirran pubeja, kuten New York Times punnitaan sisään En oksentaa tai yhteenveto tahansa kattavuutta toistaiseksi, mutta monet näistä kirjoituksista Miss pääkohdat siitä, miksi tämä sivusto on niin paljon lupausta. Haluaisin loistaa hieman valoa näihin.


Ensinnäkin Turntable.fm foorumi voisi auttaa tasapuoliset toimintaedellytykset haluaville DJ ja muusikot rakentaa mainettaan, yleisönsä, ja ehkä jopa saada selville. Todellisessa maailmassa, DJ luoda raitoja ja taistelu maanalainen, ansaita heidän maineensa esiintymällä erilaisissa paikoissa, kauppa sekoita nauhoja, viitataan (tai Dissing) heidän ikäisensä, ja sisältää uusia temppuja heidän leikkauksia. Mitä on tapahtunut maan alla vuotta voi nyt hitaasti tulossa verkossa, jossa joku voi


Ingen kommentarer:

Send en kommentar