lørdag den 16. juli 2011

Lamppu tehokkuutta kulkee Yhdysvaltain House, hehkulamput välkyntää juhla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/light-bulb-efficiency-passes-through-us-house-incandescent-bulb/:


Ei niin kuin kongressi on muutakin painamalla sen lautaselle juuri nyt, mutta puvut Capitol Hillillä ovat jotenkin löytäneet aikaa työntää nenänsä jälleen yhdessä minuutissa osa henkilökohtaiseen elämäämme - valaistus. Kaikki pilaileva syrjään, se alkoi näyttää näitä vanhoja, vallanhimoinen hehkulamput ei olisi toisen mahdollisuuden elämään. Jos aiot hakea, Bill hyväksyttiin jo vuonna 2007 Kill 'em pois vuoteen 2012 mennessä, mutta republikaanit yrittivät kääntää asioita, jotta amerikkalaiset edullinen vaihtoehto myös tulevina vuosina. Huolimatta 233-193 äänestämään kumota aiemmin tällä viikolla, tarvittavat Super enemmistöä ei saavutettu. Ole halukkaita vasemmalle pimeässä, ne järkkymättömiä saada se kääntyi ympäri työnsi sen joksikin muuksi kuin muutos myöhään perjantai, joka todellakin saa ah-niin-himoitun hyväksyntänsä. Käännös? GE on tuotantolinja aktivoida , STAT.

Lamppu tehokkuutta kulkee Yhdysvaltain House, hehkulamput välkyntää juhla alunperin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 13:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde AP , Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar