lørdag den 16. juli 2011

Hotmail lisää "Ystäväni murtauduttu!" ominaisuus sormi verkkourkkijoihin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/hotmail-adds-my-friends-been-hacked-feature-to-finger-phishe/:

Hotmail lisää Hotmailin viettänyt viime vuosina pelissä kiinni kanssa kilpailu, mutta suurimmaksi osaksi, se ei ole tehnyt mitään erityisen uraauurtavaa palveluineen. Maan väsyttävä ei ehkä ole sopiva avainsana sen uusin lisäys, mutta Hotmailin lisätään hyödyllinen uusi ominaisuus erottaa tavallinen vanha roskapostia sellaista, että tulee muodossa luotettavasta lähteestä. Nyt, kun saat sähköpostia kaverille joka tuoksuu jotain meren asunnon - sanoa vetoomus ylimääräistä naarmu ulkomailta - voit valita "Ystäväni on ollut hakkeroitu!" Valitse "Merkitse"-valikosta, varoittaa, että vallanpitäjät että ystäväsi tili on hakkeroitu. Kun merkitset epistola roskapostiksi, voit myös napsauttamalla laatikko, jossa lukee: "Mielestäni tämä henkilö oli hakkeroitu!" Kun se on tehty, roskapostittajat ovat potkaisi sen hillitsemiseksi, ja ystäväsi käy läpi "tilin elpyminen flow" kun he seuraavan kerran yrittää kirjautua sisään ehkäisemisestä edessä, Hotmail pian roll out uuden palvelun, joka estää käyttäjiä valinnassa yhteisiä salasanoja. Se ei ehkä riitä houkutella meitä yli, mutta ehkä tällä kertaa muut kaverit voisivat oppia muutamia oppitunteja.

Hotmail lisää "Ystäväni murtauduttu!" ominaisuus sormi verkkourkkijoihin alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 10:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Windows Live | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar