lørdag den 16. juli 2011

Innokas ... Älä Steal This Book (TCTV)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_yUf2Iabxvk/:

"Varasta tämä kirja", kirjoitti Abbie Hoffman vuonna 1970. Joten tänään, miksi meidän pitäisi maksaa kirjamme - etenkin digitaaliaikana, jossa henkinen varkaus on sekä arjen ja melko riskitöntä?


Mukaan Gary Shteyngart, bestseller-kirjailija romaaneja kuten "Super Sad True Love Story" ja "Absurdistan," maksaa hänen kirjojaan tarkoittaa, että hänen ei tarvitse työskennellä huoltoasema tai autoliike. Kun me maksamme yhden hänen kirjansa Shteyngart selitti kun puhuimme aiemmin tällä viikolla, se "antaa minulle mahdollisuuden tuottaa enemmän työtä." Ostaminen kirjassa hän vaatii, edustaa investointeja luovuuteen.


Ja luovuus - todellinen luovuus - voi olla arvossaan tänään - ainakin mukaan Shteyngart. Kuten hän toteaa, Internet voi olla tappaminen meidän eksentrisyys ja muuttaa kaikki meidät 140-merkkinen conformists. Niinpä nykypäivän verkottunut ikä, hän sanoo, on akuutti tarve kirjailijoita jotka voivat napata huomiomme ja vetää meidät pois lähetykset meidän tylsää itseämme Facebookissa ja Twitterissä.


Tämä on toinen kaksiosainen haastattelu Shteyngart. eilen, hän selitti, miksi ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa, jokainen tietää kaiken kaikille.


Älä varasta tämä kirja


Miten päästä William Gibson maa


Ingen kommentarer:

Send en kommentar