lørdag den 16. juli 2011

Pandora Radion HTML5 uudelleensuunnittelu käytännön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/pandora-radios-html5-redesign-hands-on/:


Aiemmin tällä viikolla, Pandora ilmoitti , että se lopulta pudottamalla sen pitkäaikainen tuki Flash hyväksi HTML5. Muutto on yksi osa suurta uudelleensuunnittelun sivuston, joka alkaa liikkuvan ulos Pandora One (36 dollaria / vuosi maksullinen versio) tilaajaa kappaletta osana rajoitettu testijakso ennen tilittämistä palvelun koko massiivisen käyttäjäkunta.



Ajoitus olisi voinut olla ihanteellinen, tietenkin. Päivä on julkistamisen jälkeen Spotify nopeasti tarttui huomiota niiden jälkeen verkossa musiikkiteollisuutta virallisesti käynnistää Yhdysvalloissa. On tärkeää huomata, oikeus pois bat kuitenkin, että nämä kaksi palvelua eivät todellakaan suoria kilpailijoita, vaikka kuinka jotkut saattavat spin sitä. Spotify on all-you-voi syödä tilauspalvelu, joten se muistuttaa enemmänkin tykkää Rhapsody ja Napster. Pandora, toisaalta, on rakennettu pitkälti noin passiivinen musiikkia löytö. Et kirjaudu sisään, syötät taiteilija, ja annat musiikin luoksesi. Tämä uudelleensuunnittelu kestää että helppokäyttöisyys aivan uudelle tasolle. Tutustu vaikutelmia alla.

Jatka lukemista Pandora Radion HTML5 uudelleensuunnittelu käytännön


Pandora Radion HTML5 uudelleensuunnittelu käytännön alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 12:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar