lørdag den 16. juli 2011

Plick vetokoukut elastinen ratsastaa DIY robotiikkaan juna (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/plick-hitches-an-elastic-ride-on-the-diy-robotics-train-video/:


Mies, toivomme Gumby n kerätä joitakin royalty tarkistaa tämä yksi. Yksi osa uskomaton-venyttely lelu, ja yksi osa DIY robotiikan pakki, Plick projekti on perinteinen harrastajien lähestymistapa tiili-rakennuksen oma bot ja läimäyttää hieman kuminen kaikki sen ympärillä. Teollisen muotoilun prototyyppi päässä Brasilian insinööri Gabriel Paciornik yhdistää ohjelmoitava robotti osat elastinen kiinteä yhteys sopii vanne teidän hullun tiedemiehen luomuksia arkipäivän esineitä. Joten, mitä voit tehdä? Kit pakkauksissa erilaisia ​​anturi-pohjaisten piireissä, jotka reagoivat etäisyys ja ääni, annat mod-työpaikkoja voima liikkeen ja valon. Se on turvallista sanoa, tämä ei-markkinoilla lelu veers kaukana Lego Mindstorms NXT alueella - ja juuri kohta. Far out video demo ja sen 60 Beach taustamusiikki tauon jälkeen.

Jatka lukemista Plick takerrellessa elastinen ratsastaa DIY robotiikkaan juna (video)


Plick vetokoukut elastinen ratsastaa DIY robotiikkaan juna (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 05:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Tyylikkäin gadgetit | lähde Plick Project | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar