lørdag den 16. juli 2011

Crowdflow kappaletta 880 iPhoneja Euroopassa, haluaa sinut kartalle

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/crowdflow-tracks-880-iphones-across-europe-wants-to-put-you-on/:



Onko sinulla haaveilee digitaalinen Firefly, flitting edestakaisin ympäri Eurooppaa? Ihmiset on Crowdflow voi auttaa tässä - sinun tarvitsee vain käyttää iPhonea, ja hyväksyä Share-Alike asenne. Käyttämällä paikkatietoja kerätään 880 iPhones, joukkue on luonut videon iPhone liikkeen kautta Euroopassa huhtikuussa, 2011. Tämä hehkuva digitaalinen baletti on vain alku, mutta - Crowdflow haluaa iPhonen käyttäjät voivat poimia ja esittämään omia sijainnin lokit auttaa rakentamaan visuaalinen kartta miten matkapuhelinverkkojen jaetaan koko maailmalle. Jos et pelkää Luotonanto teidän paikkatietojen avoimeen tietokantaan, osuma lähde linkkiä oman mahdollisuuden liittyä Crowdflow n aavemainen solujen hehkua.

Crowdflow kappaletta 880 iPhoneja Euroopassa, haluaa sinut kartalta alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 07:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Crowdflow | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar