lørdag den 16. juli 2011

Orange UK tarjoaa päivittäin 30 Mt £ 3 roaming vaihtoehto maksu väsynyt matkustavat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/orange-uk-offers-daily-30mb-for-3-roaming-option-for-fee-weary/:

Oranssi Voi Orange UK asiakkaille, sinä onnekas koirat, operaattori antaa sinulle hieman taukoa kun astumme Globe-ravi kausi. Enää olet kahlittu järjetön per-MB verkkovierailumaksuja tai tarpeetonta kuukausittain suunnitelmia. Sen sijaan voit pulittaa £ 3-päivän (noin $ 5) 30MB tietojen - joita on runsaasti tarkistaa sähköpostin ja tekee joitakin valo lukemassa. Jos et käytä mitään tietoja niin et saa täyteen (sweet!), mutta mene yli tämän rajan ja olet takaisin normaaliin £ 3.07-per-MB korko (ei niin makea). Se on täydellinen vaihtoehto traveller joka vain viettää viikon tai kaksi ulkomailla kerrallaan, ja se kuroo muiden UK tarjoaja Vodafone, joka tarjoaa £ 2-per-päivä, 25MB vaihtoehto. Nyt, jos vain toiset (varsinkin ystävämme täällä Yhdysvalloissa ) tarjoaisi järkevä roaming suunnitelmia oman.

Orange UK tarjoaa päivittäin 30 Mt £ 3 roaming vaihtoehto maksu tuskastunut matkailijoille alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Trusted arvioita , Recombu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar