lørdag den 16. juli 2011

Tutkijat löytää vähemmän vahingollista defibrillointia menetelmä, sydänkudosta helpottunut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/scientists-find-less-damaging-defibrillation-method-heart-tissu/:

Hyviä uutisia, ikääntyminen Earthlings: tutkijaryhmä on löytänyt tavan sokki koodaus potilaan sydämen, jättäen muut elimet ja kudokset ehjä päässä defibrillaattori . Laite lähettää yhden korkea jännite pulssilla sähköenergian potilaan rintaan, jotta voidaan vahvistaa epäsäännöllinen tai olematon sydämentykytys, perinteisesti, mikä johtaa usein on vaurioita yhteyspiste ja ympäröivän ihon solut, lihakset ja kudokset, mutta joukkue suhahdus Lapset ovat näennäisesti tajunnut tapa väistää dreadfulness.



Led tutkijat Stefan Luther ja Flavio Fenton, joukkue väittää, että käyttämällä kaikkiaan viiden pulssin vähemmän voimakas häiriöihin (sijasta yhden keskittynyt maksu), dokumentit voi nähdä 84 prosentin vähennys vahingoittamatta valtaa. Tämä uusi teknologia - sepitti vähän energiaa antifibrillation vauhdista (LEAP) - voidaan käyttää myös istutettu defibrillaattorit, ei vain tunnettu Flappy mela. Suhteellisen alhaiset päästöt, sekä potilaalle että tällainen implantti on laajennettu elämää. Ja että, ystävät, on hyväksi meille kaikille - koska lähestyvä Robot Apocalypse , tulemme tarvitsemaan niitä ylimääräisiä vuotta vain pidä linnake.

Tutkijat löytää vähemmän vahingollista defibrillointia menetelmä, sydänkudosta helpottunut alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 01:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink IEEE | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar