mandag den 14. februar 2011

Motorola päivitykset MOTOBLUR ja Media Link asiakas Mac ja PC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/motorola-updates-motoblur-and-media-link-client-for-macs-and-pcs/:
Pari muutoksia Motorola tänä aamuna. Ensimmäisenä on uusi versio Moto Media Link iTunes Sync-ohjelmisto. Media Link versio 1.5 on nyt saatavana Mac-käyttäjille tai maaliskuuta beige laatikko nippu. Vielä tärkeämpää on, ehkä, on uusi versio MOTOBLUR tiiviimmän sijainnin, viestintä, musiikki, ja galleria ominaisuuksia. Uusi Connected Music-palvelun ominaisuudet streaming lyrics ja sosiaaliset näkökohdat, jonka avulla voit seurata kappaleet ystäväsi kuuntelevat. Yhteydessä Galleria yhdistää valokuvia ja videoita ystäviesi kanssa verkossa albumi sivustot kuten Facebook, Flickr, Photobucket ja Picasa. Aloga puolestaan on MOTOBLUR integroitu sijainti laukaisema push foorumi, joka tarjoaa kolmannen osapuolen julkaisijoiden tietoa sijaintisi, identiteettiä ja sosiaalisia suhteita. Ajatuksena on tarjota käyttäjille noninvasiivisesti tietoa paikoista, tapahtumista, tai löytöjä ja "kanavat", he valitsevat. Etsi uutta MOTOBLUR on saapuvaksi "ilmoitti äskettäin laitteet", kuten Cliq 2 ja Atrix 4G . Koko tarkemmin lehdistötiedotteessa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Motorola päivitykset MOTOBLUR ja Media Link asiakas Mac ja PC

Motorola päivitykset MOTOBLUR ja Media Link asiakas Mac-ja PC perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 04:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar